5 semne clare ca un baiat te place

semne ca te place

Atunci cand te-ai indragostit, cel mai greu este sa-ti dai seama daca si el te place sau nu. Nu este complicat! Cum sa-ti dai seama daca el flirteaza cu tine sau daca doar prietenos? Cum iti dai seama daca e timid sau daca pur și simplu nu vrea sa fie în jurul tau? Vestea buna? Stiinta poate avea unele raspunsuri.

Iata cateva trucuri ca sa-ti dai seama daca te place sau nu: 1. Le pune mereu intrebari despre tine prietenilor vostri comuni. Stie ca acestia iti vor da raportul dar

2. Daca zambeste, da din cap si este de acord cu toate prostioarele pe care le spui, inseamna ca prezenta ta chiar ii face placere! Nu incearca doar sa fie dragut, chiar te place!

3. Atunci cand tu ești prin preajma, pare foarte conștient de prezența ta. Se uita frecvent la tine, îți nu il intereseaza si, de ce i-ar pasa de vreme ce urmareste sa te cucereasca? cauta privirea, te asculta mai mult decat pe ceilalți

4. Daca barbatul pe care il placi se comporta ciudat de fiecare data cand sunteti impreuna, atunci cu siguranta si el te place.

5. Semn clar de atractie este faptul ca pozitia corpului sau este aplecata spre tine. Faptul ca sta la marginea scaunului cu mainile pe masa si îsi înclina capul spre tine sunt toate semne bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *