5 Reguli pentru o relatie perfecta

5 Reguli pentru o relatie perfecta.ca sa poti avea o relatie perfecta si sa fi un cuplu de invidiat urmareste aceste reguli

1. Asculta-l cand iti vorbeste
Chiar daca intrebarile pe care i le pui iubitului tau sunt inteligente si bine tintite, n-ai facut nimic daca nu asculti ce-ti raspunde. Adevarata esenta a comunicarii este ascultarea. O relatie se poate narui cat ai bate din palme daca in timpul unei discutii unul dintre parteneri e cu mintea aiurea. Ascultarea este un gest activ, nu pasiv.

2. Cele bune sa se-adune…
Prosoape murdare la baie, ambalaje de salam fara urma de salam in ele in frigider, o adoratie inexplicabila pentru Parazitii… si lista ramane deschisa. Ai putea scrie vreo zece volume cu defectele lui. In loc de asta, ia frumusel un creion si o hartie si asterne sarguincios toate lucrurile care-ti plac la el.

3. De la drama la melodrama
Micile rautati pe care vi le aruncati din cand in cand sunt samburii din care creste pomul cu fructe otravite. Certurile periodice devin ceva banal, uzual. Si iti vor distruge intimitatea -pentru ca vei ajunge sa nu te mai certi, ci sa reciti o cearta: aceleasi argumente, aceleasi cuvinte, aceleasi replici.


4. Din ce in ce mai indragostiti
Sexul e calea cea mai sigura pentru a va mentine vie pasiunea; dar sunt multe metode pentru ca dragostea dintre voi sa devina din ce in ce mai intensa. Sexul mental (atunci cind faci dragoste „psihic”), poate fi mult mai electrizant decat dragostea fizica.

5. Invata sa traiesti in armonie
Certurile cele mai frecvente sunt provocate de bani, obiceiuri personale si de treburile casei. Cuplurile ar trebui sa fie mult mai atente cand vine vorba despre asa-zise lucruri marunte, pentru ca, de cele mai multe ori, rezultatul imediat este o disparitie a romantismului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole