5 modele de juraminte pentru nunta – Idei de juraminte romantice pentru miri

Schimbul de juraminte este o parte esentiala in ceremonia religioasainsa, in acelasi timp,  este un moment romantic si perfect pentru a exprima sentimentele pentru persoana iubita. 

w

Azi ma daruiesc tie in taina casatoriei. Promit sa te sprijin si sa te incurajez, sa te iubesc in momentele bune, dar si in cele rele. Promit sa te pretuiesc si intotdeauna sa am cea mai mare stima pentru tine. Iti ofer acest inel ca dovada a dragostei si devotamentului meu. Iti dedic tot ceea ce sunt si ceea ce voi fi in calitate de sot. Cu acest inel te iau in casatorie si imi unesc viata cu a ta.

Dragul meu iubit, astazi eu sunt a ta si tu esti al meu si ma simt cea mai norocoasa femeie din lume. Dragostea mea pentru tine este atat de puternica si nemarginita. Iti promit sa iti raman intodeauna fidela, sincera si iubitoare si nu in ultimul rand sa-ti fiu cel mai mare si de nadejne sprijin, atat la bine cat si la rau. Te iubesc dragul meu! Aceasta este promisiunea mea pentru tine, pentru acum si pentru totdeauna.

Eu, (numele), te iau, (numele), pentru a fi al meu/ a mea (sot / sotie), pentru a te avea si pentru a ne sprijini de acum incolo, la bine sau la rau, in bogatie sau saracie, in caz de boala ori daca suntem sanatosi, pentru a te iubi si a te pretui, pana cand moartea ne va desparti.

Am venit aici azi, (numele), pentru a imi unii viata cu tine, in fata celor prezenti. In prezenta lor, ma angajez sa fiu sincer cu tine, sa te respect si sa ne dezvoltam impreuna pe parcursul anilor care vor urma. Timpul poate trece, bogatiile ne pot surade, incercarile pot veni; indiferent de ceea ce am putea intalni impreuna, promit acum si aici ca aceasta iubire va fi unica mea iubire. Voi face casa mea in inima ta din aceasta zi inainte.

In vartejul vietii te-am gasit, si-n mana ta eu imi pun soarta! Ingrijeste-o si apar-o cinstit caci vietii noastre ii deschide poartaCand voi ridica voalul de mireasa de pe fruntea ta si cu un sarut iti voi da consimtamatul. Nu plange draga caci de acuma vei fi a mea si vom trai cat va trai Pamantul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here