5 gesturi care te tradeaza atunci cand esti indragostit/a

semne ca esti indragostita

Nu te intereseaza unde sunteti, atat timp cat sunteti impreuna. De fiecare data cand sunteti impreuna, te simti minunat, chiar daca nu faceti decat sa vorbiti. Limbajul trupului il folosim cu totii si, câteodata, spune despre noi mai mult decât cuvintele. Este un mod subconstient de a-i lasa pe ceilalti sa ne afle gândurile, folosind numai câteva miscari sau o anume atitudine.

1. Ai tot timpul timp pentru ea

Indiferent daca e zi sau noapte, daca esti sau nu ocupat, daca persoana respectiva iti cere ceva, ii sari imediat in ajutor. Ai face orice, numai sa petreci ceva timp alaturi de el/ea.

2. E mereu in mintea ta

Fie ca incerci sa te concentrezi (cu greu) la probleme de la scoala sau de la serviciu, fie ca incerci sa adormi, chipul celui drag iti staruie obsesiv in minte. Uneori ii auzi si vocea si e clar ca aceasta prezenta continua in gandurile tale nu prea iti da voie sa te ocupi eficient de sarcinile zilnice. “Ce ai, esti indragostita?” o sa intrebe profesorul sau seful. Raspunsul este “Da!”

3. Oamenii indragostiti au o stralucire aparte

Atunci cand cei din jur observa si incep sa puna intrebari, este clar ca iubirea a devenit vizibila pentru toata lumea. De cele mai multe ori cei care iubesc nu isi dau seama ca infatisarea li s-a schimbat, insa inima lor bate altfel, iar acest lucru se reflecta pe chipul respectivului, printr-un look diferit, o stralucire aparte imposibil de explicat, dar vizibila cu ochiul liber.

4. Ai emotii cand il/o vezi

Simti ca-ti tremura si genunchii, si sufletul cand omul drag intra pe usa? Corpul iti este invadat de o caldura placuta, iar in cosul pieptului incep sa bata din aripi celebrii fluturasi? Esti indragostita – asta e minunatul „diagnostic” pe care ti-l putem da. Si-ti dorim ca „boala” sa dureze cat mai mult timp!

5. Vrei sa iti strigi fericirea

Esti indragostit/a cu adevarat? Atunci probabil nu vei putea, nici nu vei vrea sa iti tii trairile doar pentru tine. Te simti intr-atat de fericita, incat simti nevoia sa iti strigi in cele 4 zari bucuria de a-l/o  avea alaturi. In plus, cuvintele „te iubesc” ti se par usor de rostit si firesti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here