4 semne ca partenerul te iubeste chiar daca nu pare

Unele relatii pot fi numite in mod sigur toxice: ele literalmente otravesc oamenii emotional. Se intampla atunci cand unul dintre parteneri este condus de motive egoiste si de o pofta de putere fata de altul. Dar, uneori, concluziile noastre despre presupusul abuzator sunt destul de departe de realitate.

Pentru a intelege adevaratele cauze ale ceea ce se intampla in relatia dvs.,va sugerm sa priviti unele cazuri dintr-un unghi diferit.

Da, asta e enervant. - Ai putea face asta. Ai putea face asta. Dar este intr-adevar nemultumirea partenerului tau fata de tine? Priveste mai atent. Poate ca sunt doar siguri ca sunteti capabil sau cred ca puteti mai mult. Este adevarat atunci cand spun ca privitorii vad mai mult decat jucatorii.

1. Distanta dupa certuri

Toti oamenii se cearta din cand in cand. Este normal. Dar nu este normal sa te astepti ca partenerul sa vina sa se impace imediat. Toti avem nevoie de timp sa ne linistim si sa luam in considerare sentimentele si cuvintele pe care le-am spus. Aceasta este o necesitate, nu o dorinta de a face rau chiar mai mult.

2. Distractie in timpul liber

Toti avem personalitati diferite, interese si cercuri de contacte. Daca partenerul dvs. este un fan al pescuitului si un entuziast al naturii, in timp ce dvs. va place sa faceti bowling, nu va suparati daca nu va invita sa veniti la lac. Isi aminteste cat de plictisita ai fost ultima oara.

3. Nemultumirea fata de aspectul dvs.

In interiorul nostru, fiecare dintre noi are nevoie cu exactitate de complimente sa ne convingem ca aspectul nu este criteriul prin care o persoana buna este judecata. Dar, daca ati castigat brusc in greutate, remarcile partenerului dvs. pot fi atribuite ingrijirii sanatatii dvs., mai degraba decat dorintei de a va ofensa.

4. Și nimic altceva decat adevarul

Fii cinstit: cand iti pui o intrebare, vrei intr-adevar sa auzi raspunsul adevarat sau vrei doar confirmarea ca ai dreptate? Este foarte important sa va raspundeti mai intai la aceasta intrebare, pentru a nu cauta intentii rele in raspunsurile prea directe ale celui iubit mai tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *