15 Mesaje de 1 Decembrie – Mesaje Speciale de Ziua Nationala a Romaniei

1-decembrie mesaje

 1. Fie ca, 1 Decembrie sa va aduca sanatate, fericire si multa, multa bucurie alaturi de cei dragi si apropiati.
 2. De 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei va doresc distractie placuta si sa va bucurati ca sunteti roman. La Multi Ani plini de realizari!
 3. 1 Decembrie este o zi de sarbatoare pentru toti romanii. Ne face placere sa transmitem urarile si salutarile noastre unui prieten si unui roman deosebit. La Multi Ani si petrecere frumoasa de Ziua Nationala!
 4. La multi ani Romaniei, tuturor romanilor si celor ce simt si gandesc romaneste!
 5. Cu prilejul Zilei nationale a Romaniei doresc poporului roman cele mai calduroase felicitari si urari de sanatate, bunastare, prosperitate si succes!
 6. Ne face deosebita placere sa colaboram cu oameni de exceptie ca dumneavoastra. Adevarati romani. La Multi Ani incununati de succes si prosperitate.
 7. Cu romani de exceptie ca tine, tara noastra este mai bogata si mai respectata. Cu prieteni deosebiti ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Iti multumim si iti uram un sincer La Multi Ani!
 8. Cu ocazia Zilei Nationale dorim sa va felicitam pentru profesionalismul dumneavoastra si sa va transmitem cele mai sincere urari de bine.
 9. Cu romani de exceptie ca tine tara noastra este mai bogata si mai respectata. Cu clienti deosebiti ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Iti multumim si iti uram un sincer La Multi Ani!
 10. De 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei iti doresc distractie placuta si sa te bucuri ca esti roman. La Multi Ani plini de realizari si impliniri!
 11. Astazi este 1 Decembrie (ziua nationala a Romaniei) – o zi importanta pentru tara noastra! Le doresc tuturor romanilor fericire, bucurii si dragoste! La multi ani tuturor romanilor si eroilor nostri care au luptat pentru poporul roman!
 12. De cand se stie, romanul traieste cu credinta in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeste pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Multi Ani Romane, fii mandru de tara ta!
 13. Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei va transmit cele mai sincere urari de bine si un viitor prosper si fericit. La Multi Ani!
 14. Libertate in gandire si credinta in cuvinte; avem mandrie in inimile noastre si amintiri glorioase in ale noastre suflete. Sa salutam cu totii tara noastra iubita Romania!
 15. Cu miile si-au dat viata pentru ca aceasta tara sa respire aerul libertatii, nu uitati de sacrificiul lor! La multi ani romane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here