14 idei pentru a avea un orgasm reusit

14 idei pentru a avea un orgasm reusit

1. Elimina starea de nervozitate – starea de nervi nu face decat sa indeparteze doi oameni. Trebuie sa incerci sa controlezi aceste stari pentru a simti acea legatura intima cu partenerul tau.

2. Relaxeaza-te – cele mai multe femei au nevoie de o perioada de relaxare pentru a fi receptive la placerea sexuala; asta din cauza tensiunilor negative care se intersecteaza cu raspunsul sexual. Asadar incearca sa asculti muzica pe care o consideri relaxanta, rasfata-te cu o baie fierbinte, citeste o carte sau recurge la orice alta optiune care iti ofera o clipa de destindere. O stare destinsa este foarte folositoare in atingerea punctului culminant.

3. Elimina factorii care-ti distrag atentia – de obicei, mintea unei femei este „zapacita” de tot felul de ganduri, griji in ce priveste intimitatea, lumina din camera, zgomotul… Identificarea acestor factori care consideri ca ti-ar putea distrage atentia si eliminarea lor te va ajuta sa te concentrezi asupra corpului si a senzatiilor, lucru care este foarte folositor in calea obtinerii orgasmului.

4. Fii deschisa si inventiva – multe persoane gresesc considerand „calea obisnuita” catre orgasm numai actul sexual in sine si nu iau in considerare alte modalitati de obtinere a orgasmului, cum ar fi stimularea clitorisului (manuala sau orala). Aceasta falsa perceptie cauzeaza multe tensiuni si frustrari in randul multor femei care se ingrijoreaza ca nu pot obtine orgasmul „pe calea obisnuita”. Tine minte: majoritatea femeilor ajung la orgasm prin stimularea clitorisului sau a vaginului (urmata apoi de stimularea clitorisului)! Obsesia legata de obtinerea orgasmului „pe calea obisnuita” poate constitui „o capcana” de frustrari in legatura cu performantele sexuale, lucru care ar inhiba orgasmul.

5. Renunta la complexele legate de corpul tau – invata sa apreciezi si sa-ti accepti corpul cu toate imperfectiunile lui pentru a te simti in largul tau. Obsesia prvind defectele corpului tau – modul in care este proportionat, mirosul, gustul – poate sabota implinirea sexuala. Este foarte important sa tii minte ca unii barbati sunt mai degraba excitati de o persoana interesanta in ansamblul ei, decat doar de un corp perfect.

6. Concentreaza-te asupra actului in sine – acest lucru presupune sa-ti „setezi” mintea intr-o stare erotica pentru a mari atractia sexuala. Poti face acest lucru imaginandu-ti ce ai vrea sa-ti faca partenerul tau, dezvoltand in minte un adevarat scenariu erotico-romantic.

7. Fa-ti timp pentru jocuri erotice – de obicei, actul sexual este „programat” pentru orele tarzii, atunci cand organismul are nevoie doar de somn. Daca ai pune mai mult accent pe jocurile de dinainte de actul sexual propriu-zis, profitand de timpul liber pe care-l ai vei avea o partida de sex cu mult mai reusita. Odihna joaca un rol important, deoarece este mai usor sa ajungi la orgasm cand te simti energica, nicidecum obosita si lipsita de vlaga.

8. Anticipeaza momentul – majoritatea femeilor considera ca fanteziile sexuale starnesc imaginatia, excitand atat fizic, cat si emotional. De asemenea, este foarte usor sa descoperi ceea ce te excita (povestile romantice sau erotice, baladele de dragoste, videoclipurile) si sa te folosesti de aceasta descoperire la momentul oportun.

9. Concentreaza-te asupra ta – pe masura ce excitatia creste, cele mai multe femei simt nevoia sa se concentreze asupra propriilor senzatii (in special acelea simtite in zona organelor genitale) pentru a le intensifica.

Aluzii fizice

1. Practica orgasmul – executarea acestui lucru in particular, inclusiv cu zgomotele si „fetele” de rigoare, mareste confortul si reduce anxietatea legata de obtinerea orgasmului. 

2. Comunica deschis – o buna comunicare este esentiala pentru obtinerea satisfactiei sexuale, deoarece trebuie sa tii minte ca nimeni nu-ti citeste gandurile. Asadar, exprima-te liber!

3. Controleaza-ti respiratia – controlarea respiratiei este esentiala.

4. Autocontrolul muschilor vaginali – contractarea lor pulseaza sangele in zona genitala, marind excitatia.

5. Cunoaste-ti corpul – cunoasterea propriului corp, precum si a raspunsurilor generate de fiecare zona a lui este un lucru esential pentru o femeie preocupata de obtinerea placerii sexuale. Ideea este sa detii tu controlul asupra corpului tau si sa-i arati partenerului ceea ce te infioara.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole