10 motive pentru care femeile nu vor sex

10 motive pentru care femeile nu vor sex.aici vom afla de ce unel femei se feresc sa fac sex.poate fi : Lipsa de somn,Frica de intimitate,Stresul???sa vedem mai jos….

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Contraceptivele. Unele femei sustin ca libidoul lor este scazut din cauza anticonceptionalelor sau a altor metode contraceptive.

2. Antidepresivele. Nu toate femeile simt o scadere a libidoului in cazul folosirii antidepresivele, dar majoritatea se confrunta cu acest lucru.

3. Hranirea la san. Prolactina este un hormon care faciliteaza hranirea la san si scade interesul sexual.

4. Lipsa de somn. Pentru multe femei, somnul apare inaintea sexului din momentul in care relatia devine stabila.

5. Stresul. Fie ca este cotidian, financiar, educational sau de orice alta natura, atunci cand stresul este crescut cele mai multe femei nu vad sexul ca pe o solutie.

6. Disputele cu partenerul. Orice relatie aduce cu sine confruntarea intre dorinte si sentimente.

7. Nivelul scazut al testosteronului liber. Este stiut faptul ca nivelul testosteronului poate fi de folos, insa testosteronul liber poate fi raspunzator pentru apetitul sexual scazut.

8. Frica de intimitate. Incapacitatea de a gestiona intimitatea pe care o presupune actul sexual este o cauza pentru diminuarea dorintei sexuale in cazul unuia dintre parteneri.

9. Imaginea de sine. Femeile care nu se considera atractive pentru partenerii lor au o dorinta sexuala mai scazuta.

10. Nivelul ridicat de SHBG. O femeie cu nivel crescut de hormoni sexuali poate avea un interes sexual scazut. Aceasta din pricina combinatiei cu testosteronul liber, care contribuie la scaderea libidoului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *