10 cele mai frumoase declaratii de dragoste

declaratii de dragoste

1. Suntem litere rătăcitoare pe filele vechi și uitate a unui copil, dar împreună am putea înșira în pagină cel mai frumos roman de dragoste.
Suntem paleta și pensula… perimate pe rafturile unui pictor, dar împreună am putea picta cea mai superbă operă de artă.

2. Inima bate si fiecare bataie pe care o simt e pentru tine. Sufletul imi plange e trist ca nu esti langa mine. Corpul simte lipsa prezentei tale aproape de mine. Mintea e goala, ratacindu-se mereu in mine, departe de tine!

3. Poate pentru alţii dragostea este suferinţă şi nefericire, dar eu nu simt asta deloc. Pentru ca dragostea ta mă face atât de fericita, cum nu credeam ca voi fi vreodată… Lumea e un loc mai bun cu tine alături.

4. Poate nu stiu prea multe..poate nu sunt chiar cum iti doresti..poate nu sunt al tau vis din noapte dar sunt sigur de un lucru si acela e ca te iubesc azi mai mult ca ieri maine mai mult si tot asa,nu trece secunda, minut, ora, zi….fara ca,gandul meu sa nu rataceasca in cautarea ta..o face din setea de tine, din dorul ce ma mistuie,vreau sa stii, ca te iubesc cu intreaga mea fiinta..te iubesc asa cum florile iubesc sorele,te doresc asa cum pamatul plin de caldura doreste ploaia cea dulce…

5. Te iubesc mult, cum n-am mai iubit niciodata, si tocmai de aceea plec, pentru ca, daca as ramane, visul s-ar transforma in realitate, in dorinta de a poseda, de a dori ca viata lui sa fie a mea. In fine, toate lucrurile care transforma dragostea in sclavie. E bine sa avem grija de ceea ce luam cu noi din viata.

6. Cãt de mult te iubesc nu vei sti niciodatã. Totusi, pentru a da o dimensiune infinitului iti pot spune cã 59 de secunde din fiecare minut de-al meu inima mea bate pentru tine. E mult sau e putin ? …când vei sti raspunsul se va risipi si misterul !!!

7. Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

8. Cand te vad inima mea imi bate tare si nu mai pot sa respir. Te iubesc si atunci cand te vad inima mea sare la tine in piept. Inima numai pe tine te vrea si nu pe altcineva.

9. In fiecare zi mă trezesc luminat de dragostea pe care ti-o port, in fiecare zi mă simt copleşit de iubirea ta pentru mine… Lumea îmi pare atât de minunata când tu surâzi…
Îmi pare ca-ti vad chipul si-ti aud vocea la tot pasul, atunci când nu-mi eşti alături. Pentru ca de fapt, tu eşti mereu cu mine, in visurile si in inima mea… Te iubesc!

10. Tu ai făcut ca singurătatea care îmi umplea zilele să plece o dată pentru totdeauna. Mi-ai adus în schimb linişte interioară, un sentiment de bine şi multă, multă iubire şi fericire…
Pentru noi, aş vrea ca fiecare zi să fie o sărbătoare a dragostei… Dar de ce spun “aş vrea”… chiar este aşa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here