Trend de toamna 2010: pielea!

6-leathermainNu-i de mirare ca sarmana jacheta de piele a devenit o piesa esentiala in toate garderobele din lume, in ultimele ierni. Ca trend fashion in 2010, imbracamintea feminina din piele a trecut la cu totul un alt nivel.

Oricat a parut ca pielea se va demoda odata si odata, utilitatea, functionalitatea si calitatea sa sunt de neegalat. De aceea, si in 2010 intalnim noi colectii de piele, mai savuroase si mai interesante ca oricand.

Imbracamintea din piele. Pielea in 2010 poate lua forma oricarui obiect vestimentar. Toate se regasesc pe podiumuri: pantaloni, fuste, shorts, haine, cape, veste, corsete. Trebuie doar sa iti alegi ce iti place si ce iti sta bine.

Lenjerie din piele. Mai avem un trend 2010 – lenjeria ca vestimentatie, care tinde spre sexualitate si putere –  de aceea nu e de mirare ca avem si lenjerie din piele. Corsete, topuri, bretele, accesorii din piele, jartiere,  – Yves Saint Laurent se joaca cu ele pe podiumuri.

Accesoriile din piele. In timp ce gentile din piele si centurile nu mai sunt nimic nou pentru noi, pielea incorporata in alte accesorii e mult mai comuna in 2010. De exemplu, colantii din piele sunt foarte cautati pentru sezonul toamna/iarna 2010, dar si foarte intalniti pe podiumuri in diferite colectii.

In timp ce unele colectii – precum Hermes si Donna Karan – folosesc piele pentru un look de inspiratie clasica si vintage, majoritatea pieselor de moda de anul acesta intra in sfera rock-chic si fetis. Minirochii, pantaloni scurti cu fermoare – asta gasim in special la Balmain si Miss Sixty.

Culori. Anul acesta totul este monocromatic si la mare cautare vor fi tonurile pamantii. Toata lumea insa, asteapta o revenire a pielii de culoare gri. Negrul, bineinteles, ramane un pariu sigur si clasic si foarte folosit in aproape toate colectiile. Si cu siguranta apare si in vestimentatia ta.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole