Stilatele trebuie sa aiba blazere

53Blazerele au devenit o parte integranta intr-o garderoba stylish. Ele au eleganta pusa in valoare cand sunt purtate cu o vestimentatie pe masura. Un blazer merge bine cu fuste, pantaloni, jeansi, tricouri sau maiouri. Sunt doua mari clasificari ale blazerelor pentru femei: clasicul si modernul. Cel clasic este mai sofisticat si are un look mai matur, identificat drept un blazer care nu accentueaza linia taliei. Acest blazer are gulere largi si culoarea materialelor sunt tipice , mature, potrivieste pentru femeile peste 40 de ani. pe de alta parte, blazerul modern este unul  care se pliaza pe corp si care nu are gulerele conventionale, gulerele sunt mai mici si mai stylish. Varianta reverelor scurte si slim si stilul contemporan este perfecta pentru oricine care vrea sa se pastreze la moda si intr-un trend curent.

Blzarele moderne vin intr-o varietate de stiluri. Pot fi cu dubla cusatura si gulere albe pentru un look mai oficial si se potriveste pentru vremea rece. Ele pot fi cu buzunare largi sau cu buzunare mici. sunt tipare de blazere care au un singur nasture sau care nu au niciunul, pentru a fi purtate deschise in fata. Aceste blazere se potrivest foarte bine si unei tinute informale si marimea lor este cat sa acopere soldurile. Aceste blazere pot fi purtate cu colanti, blugi skinny si shorts, numindu-se „boyfriend blazer” si sunt bune pentru femeile cu decolteu mare si talie bine definita.

In ultima vreme, blazerele sunt modificate pentru a fi mai feminine si se pot purta cu rochii – cele scurte si fit. Sunt caracterizate de marimi mici si merg cu fuste, pantaloni, rochii si blugi pana. Daca adaugam acestor tipuri de blazere si blazere cu o centura, cu sau fara maneci, atunci vom avea un look modern sofisticat si feminin. Merg cu fuste creion, blugi mulati si bluze cu maneci scurte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *