Site-urile de dating – Ce trebuie sa stii despre ele

Aplicațiile de întâlniri precum Tinder, OkCupid, PlentyOfFish, Bumble etc. au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani și nu este de mirare, întrucât o mare parte a vieții noastre este online. Dacă nu ați făcut deja saltul în lumea întâlnirilor online (sau dacă ați făcut-o, dar nu sunteți încă prea interesat), vă ofer câteva sfaturi cu privire la câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți.

1. E vorba de calitate si nu de cantitate

Nu vă concentrați pe câte intalniri obțineți – concentrați-vă pe găsirea cuiva cu care va conectați cu adevărat. Calitatea este întotdeauna mai bună decât cantitatea. Și amintiți-vă că fiecare dezamagire și experiența proastă vă aduce într-adevăr mai aproape de persoana potrivita. Nu trebuie sa te intlanesti cu fiecare persoana care te abordeaza. Discuta cu mai multi pe aceste site-uri de matrimoniale, dar intalneste-te doar cu cei care te intereseaza si cu care simti ca rezonezi. Doar asa vei putea face cea mai buna alegere. Nu uita ca graba strica treaba, deci ai rabdare si fii foarte lucid atunci cand stabilesti o intalnire cu o persoana cunoscuta pe un site de dating.

2. Nu te atașa până nu este ceva real

Aplicațiile de întâlniri sunt modalitatea perfectă pentru ca oamenii care nu vor altceva decat sa se distreze si sa experimenteze. De aceea este important sa ai si acest aspect in vedere atunci cand iti faci cont pe un astfel de site. Nu te atasa de cineva doar pentru ca iti scrie lucruri frumoase si arata bine in fotografii. Asteapta sa cunosti acea persoana in realitate si abia apoi vei putea decide daca este o persoana buna pentru tine sau nu. Altfel, risti sa fii extrem de dezamagit sau chiar sa suferi foarte mult.

3. Fii pregătit pentru ceva neserios

Din păcate, toate ororile internetului sunt prea prezente în aplicațiile de întâlniri. Mesajele sexiste, fotografiile goale nedorite, practica „fantomelor” – există o mulțime de lucruri rele acolo. Fii pregătit să ignori toate acestea. Pur si simplu nu iti pierde speranta si ramai cat mai pozitiv posibil pentru ca vei intalni cu siguranta persoana potrivita la un moment dat. Perseverenta si optimismul te vor ajuta sa intalnesti persoana la care visezi de atata timp.

4. Probabil că nu sunt cine spun

Există 99,99% șanse ca „Daniel”, în vârstă de 20 de ani, să fie într-adevăr Miranda în vârstă de 50 de ani. Luați in considerare totul în aplicațiile de întâlnire online, pentru ca aici orice este posibil. Literal, toată lumea minte despre ceva. Fie că este un lucru mic, de câte ori se antrenează în timpul săptămânii, sau un lucru mare, cum ar fi întâlnirea deja cu alte cinci persoane, fii pregătit pentru unele neadevăruri.

5. Este un angajament

Pentru a avea o aplicație de întâlniri, trebuie să utilizați de fapt aplicația de întâlniri. Asta înseamnă să-ți păstrezi profilul într-o formă foarte buna, să te uiți la potrivirile tale, să trimiți mesaje oamenilor. Da, este de muncă. Dar, ca multe alte lucruri din viață, ar putea merita dacă găsiți ceea ce căutați.

Related Articles

Ultimele articole