Sexul

Sexul 

 Sexul este mai mult decat… doar sex .

 Sexul se refera la actul fizic si la placerea ce rezulta din acesta. Sexualitatea însa este despre intelect. Contemplând asupra propriului simt al sexualitatii, ar trebui sa fie o parte normala a procesului prin care trece o persoana în dezvoltarea sa spre o fiinta complet dezvoltata din punct de vedere sexual.

 Zonele genitale sunt foarte sensibile la stimulari. Aceste stimulari trebuie sa fie delicate, or ceea ce este agreabil si excitant pentru cineva poate fi dezagreabil si dureros pentru altcineva. Barbatul care nu are cunostinte despre sexualitatea feminina nu va sti ce anume este excitant pentru partenera sa si, viceversa, o femeie n-ar putea sa-i provoace placere partenerului ghidandu-se dupa propriile preferinte. Este esential ca fiecare sa-si cunoasca functiile propriei sexualitati pentru a-l ghida pe celalt spre propria excitare. Privelistea corpului iubit, mirosul acestuia, schimbul de cuvinte dulci vor contribui la cresterea excitatiei sexuale. 

 Tandretea si mangaierile inaintea actului sunt apreciate in special de femei, care cer o atentie drept marturisire a afectiunii si a iubirii veritabile.
 Foarte multe deceptii, foarte multe convingeri false, destul de multe traume fizice si psihice isi au originea in primul contact sexual. Despre fata se spune ca este nestiutoare si fricoasa in fata necunoscutului. Si, de cele mai multe ori, asa si este. Intr-o asemenea imprejurare, tanarul are de trecut un examen greu, cel al diplomatiei, al tandretei si al stapanirii de sine. Unii il trec, multi altii insa nu. Daca si el este tot la inceput, atunci esecul este aproape sigur. Fecioara este un tip „special” din punct de vedere al sexualitatii, prin comparatie cu o femeie mai mult sau mai putin experimentata.

Articolul precedentproverbele romanului
Articolul următorlegi,axiome,maxime

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole