Pregateste-te sa faci dragoste!

69Crearea unei stari de spirit pentru a face dragoste cu pasiune, asa cum va doriti amandoi, este important ca si actul sexual in sine. Starea de spirit face placerea mai lunga si alinturile mai placute, care continua si dupa ce faceti dragoste.

Intreaga ambianta si starea de spirit trebuie sa fie in asa fel incat ambii parteneri sa devina excitati si sa doreasca mai mult. Aceste lucruri nu sunt greu de atins, cum stim, lucrurile mici conteaza! In timp ce barbatii sunt mai grabiti in a ajunge sa faca sex, femeile vor totul mai gradat, mai treptat, astfel ca fiecare moment sa fie placut si sa stimuleze toate simturile. Barbatii trebuie sa ia asta in considerare si nu trebuie sa se grabeasca, pentru ca pot ruina orice sansa de a se bucura amandoi de dragoste.

Sexul nu este o afacere care trebuie incheiata rapid. Este una dintre cele mai frumoase si mai senzuale experiente care lega intimitatea si dragostea. Uneori intregul entuziasm al sexului energizeaza si excita o persoana dupa o zi obositoare la munca, de aceea conteaza ca preludiul sa fie lent si placut.

Sexul se poate intampla oriunde, dar starea de spirit nu. Iar starea de spirit poate schimba total ideea de a face dragoste. Lumanarile pot fi aprinse si muzica poate fi pornita. Un parfum de camera senzual ajuta mult, iar pe langa aceste lucruri, o baie spumoasa este binevenita. O lenjerie sexi, niste asternuturi moi si atmosfera este perfecta.

Preludiul este o parte importanta si de aceea femeile tanjesc dupa el, pentru ca le incanta toate zonele corpului. Barbatii trebuie sa caute trucuri inovative pentru a satisface partenera, precum gheata sau miere folosita pe zonele senzuale ale femeii, pozitii mai interesante si care o satisfac pe ea. Un ulei de masaj este mereu binevenit, la fel ca si jucariile sexuale sau lubrifiantii. Ajuta la legarea intimitatii intre parteneri, la joaca lor si la stimularea zonelor erogene a fiecaruia!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole