Mesaje Ziua Indragostitilor 2018

14 februarie este o zi speciala, pentru ca este sarbatorita Ziua Indragostitilor. Traditia acestei zile devine o scuza perfecta pentru a va arata dragostea. Ziua Indragostitilor este o zi speciala, la fel ca si persoana care este alaturi de dvs. atat in vremurile bune, cat si in cele rele.

Daca sunteti unul dintre acei oameni care si-a gasit dragostea vietii sale, si care doresc sa faca o dedicatie speciala persoanei iubite, puteti arunca o privire la aceste mesaje Ziua Indragostitilor pe care le oferim mai jos:

Mesaje Ziua Indragostitilor 2018

– Astazi, 14 februarie, este ziua mea preferata pentru ca am scuza perfecta pentru a te rasfata toata ziua, si vreau sa incep cu acest mesaj pe care l-am ales special pentru tine, pentru a-ti spune „te iubesc!”!

– Fie ca dragostea, complicitatea, pacea si fericirea sa fie principalele ingrediente ale acestei calatorii care tocmai a inceput. La multi ani de sfantul Valentin!

– „Dragoste” este un cuvant care inseamna mult, dar nici macar jumatate din ceea ce simt pentru tine. La multi ani de Valentine’s Day!

– Daca n-ai fi existat, te-as fi inventat. La multi ani de Sf. Valentin!

– Amandoi impartasim visele noastre, rasul, lacrimile noastre … Dragostea mea pentru tine este speciala, mai mare si mai adanca in fiecare an. Te iubesc!

– Ieri ai fost parte din cele mai frumoase vise. Astazi, esti parte din cea mai frumoasa realitate, te iubesc!

– Te iubesc! Cu toate cuvintele, literele si pronuntiile. In toate limbile si accentele. In toate directiile si formele. Cu toate circumstantele si motivele. Pur si simplu, te iubesc!

– Ai venit in viata mea fara permisiune, facandu-ma sa uit trecutul si sa ma gandesc doar la viitor. Multumesc pentru ca esti tu! La multi ani de Ziua Indragostitilor!

– Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt cand sunt cu tine. La multi ani de Sf. Valentin!

– Cele mai bune relatii nu sunt construite intr-o singura zi, ci sunt construite zi de zi. Iti multumesc pentru eforturile tale de a ne face mai buni. Te iubesc!

– Un mesaj este scurt pentru a exprima tot ceea ce simt, dar vreau sa fie o reflectare a cat de fericita e inima mea cand sunt cu tine din prima zi. Te iubesc ! La multi ani de Valentine’s Day!

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole