Mesaje de Paste – urari, felicitari pentru cei dragi

Saptamana Sfanta este o perioada care este considerata ca o reflectie in credintele crestine. Un nou inceput, amintirea maretiei lui Isus Hristos, sunt unele din semnificatiile acestei date. Suntem la un pas de sarbatorirea Pastelui, data la care crestinii sarbatoresc invierea lui Iisus Hristos. Sper ca aceste fraze sa aiba un ecou in inimile voastre si sa gasiti adevaratul sens al Pastelui. Va oferim cele mai frumoase mesaje de Paste pentru a le trimite celor dragi.

Fie ca aceste sarbatori de Pasti sa fie un exemplu, astfel incat, in fiecare zi in inimile noastre sa existe o renastere a pacii si a sperantei! Paste fericit!

Invierea lui Hristos este iertarea pacatosilor, viata celor care au acceptat lucrarea sa pe cruce si gloria pentru vesnicie cu El in ceruri. Paste fericit!

Cum sa traim saptamana cea mare? Sa-l insotim pe Isus in suferinta lui si sa invatam sa-l imitam zi de zi. Paste fericit! Cele mai bune urari!

Astazi este ziua perfecta pentru a pastra tacerea, o tacere nu numai inauntru, ci si in afara, pentru ca in aceasta tacere vom avea posibilitatea de a gasi pace; si prin ea, vom putea sa-l simtim pe Mantuitorul nostru Isus.

Fie ca bucuria invierii sa ne scape de singuratate, slabiciune si disperare si sa ne ofere putere, frumusete si fericire. Paste fericit!

DOMNUL are scaunul sau de domnie in CER si maretia lui guverneaza UNIVERSUL. Paste fericit!

Exista milioane de motive sa-i multumim lui Dumnezeu. Pentru ceea ce a facut, pentru ceea ce face si pentru ce va face pentru tine. In aceasta zi sfanta iti urez un Paste fericit!

Atunci cand ceata incertitudinii incearca sa ne cuprinda,  credinta in Dumnezeu ne lumineaza si ne arata calea de urmat.  Hristos a inviat!

Cand Dumnezeu inchide o usa, nimeni nu o deschide si cand Dumnezeu deschide o usa, nimeni nu o inchide.
Ani mai tarziu am inteles ca este o cruce. Deoarece inima poate inceta sa bata intr-o zi, dar cel care era pe cruce nu se opreste niciodata de iubit. Paste Fericit!

Iertati totul si veti avea pace. Decideti sa uitati si veti avea speranta. Incredeti-va in DUMNEZEU, si veti fi fericiti!

Paste Fericit tie care esti intotdeauna disponibil pentru a da un zambet celor care au nevoie de el si pentru a-i face fericiti pe altii. Cele mai bune urari pentru tine!

Luptati cu credinta pentru ceea ce doriti, pretuiti ceea ce aveti, pastrati binele pe care il aveti si multumiti DOMNULUI pentru tot.

Nu cuiele il tineau pe Isus pe cruce, ci IUBIREA … Dragoste pentru tine, pentru mine … Si dragostea pe care o poti da in schimb celor care au nevoie de ea. Unui copil, unui batran, prietenul tau … unui om. Paste fericit!

Nu te opri niciodata din iubit, cand sufletul nostru refuza sa continue sa iubeasca, atunci va incepe sa moara … Hristos a inviat!

In vremuri triste si sumbre, speranta poate fi anihilata cu credinta in invierea lui Hristos, care ne lumineaza calea cu un zambet si o imbratisare. Cele mai bune urari!

Dumnezeu elibereaza indurarile, distribuie iertarea, uita greselile noastre si ne incurajeaza cu noi vise … in fiecare zor. Fiecare zor este un dar de la Dumnezeu. Profitati de el!

Exista pace si seninatate in aer, clopotele care suna a petrecere si mirosul dulce al primaverii, ne umple inima cu bucurie. Paste fericit!

Revenit la viata noua, acest Pasti ne invata. Va doresc sa traiti acest moment de spiritualitate puternica cu seninatate si bucurie in inima! Hristos a inviat!

Clopotele suna a petrecere si in inimile pline de bucurie se aprinde o lumina stralucitoare care ne arata calea cea buna. Paste Fericit tie si celor dragi!

Fie ca acest Pasti, izvorul vietii, sa fie un predicator al sperantei si al bucuriei infinite pentru minte si inimi. Paste Fericit!

Pastele nu este o zi obisnuita, dar este ziua in care puteti sa reinviati la o viata noua. Paste fericit.

As dori sa gasesc o modalitate originala de a va dori Paste Fericit, dar cred ca gandul meu si afectiunea mea sincera sunt suficiente. Cele mai bune urari !!!

Fie ca lumina Domnului nostru inviat sa va lumineze mintile si sa inmoaie inimile tuturor. Paste fericit!

Viata este frumoasa daca este noua, este noua daca este buna, daca este inteleapta, daca este puternica, intr-un cuvant, daca este crestina.

Astazi este ziua Domnului Inviat. Ziua in care lumina cereasca ne lumineaza viata si calea cu speranta. Dorinta mea este ca, in calea noastra, sa putem lua un exemplu de la Isus, sa renastem in fiecare zi mai bine decat cu o zi inainte. Paste Fericit!

Pacea sarbatorilor de Pasti poate fi o floare care infloreste in inima ta! Hristos a inviat!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole