Lucruri pe care vanzatorii nu ti le spun

57În ciuda petrecerii a mult timp la cumpărături pe săptămână, cele mai multe dintre noi ştiu surprinzător de puţin despre supermarketurile locale. Dar există multe lucruri despre cumpararea produselor alimentare. Am vorbit cu experţi pentru a obţine sfaturi din interior, de la strategii inteligente de economisire pana la gasirea celor mai proaspete produse. Citiţi pentru a descoperi toate lucrurile pe care, probabil, nu a ştiut despre magazinul dvs. de alimente preferate.

Nu e niciodata „cel mai bun timp” pentru a găsi cele mai proaspete produse alimentare.
Supermarketurile livreaza alimente o dată sau de două ori pe săptămână, dar acum cele mai multe magazine obtin transporturi în fiecare zi. Ideea că anumite alimente urmează să fie proaspete în anumite zile nu mai e real. Dimineata este un moment ideal pentru a găsi cele mai proaspete produse lactate. Stocul este alimentat de la lucru în prima zi anterioară diminetii.

Spălaţi-vă mâinile după cumpărături.
Supermarket-uri sunt un loc grozav pentru a achizitiona gratuit un întreg lot de germeni. Impingand mânerele cărucioarelor de cumpărături, dam de o zonă plina de bacterii. Oamenii care sunt bolnavi aproape sigur vor avea germeni de boala de reproducţie pe mâinile lor si vor dezvolta tuse, strănut sau curgerea nasului. Profitaţi de servetele in-store, daca sunt oferite, şi să va spelati sau dezinfectati mainilor dupa o excursie la magazin şi înainte de manipularea alimentelor.

Dacă doriţi o afacere, nu te uita la eticheta de preţ.
În schimb, verificati, in afară de eticheta cu costul, uitati-va la costul-per-unitate de pe raft, care va dezvălui adevărata valoare a fiecărui produs. Aceasta tactica este utila mai ales atunci când sunteţi decisi între câteva dimensiuni diferite din acelaşi articol, cum ar fi hartia igienica sau cereale. Oamenii presupun că întotdeauna vor salva cel mai mult în cazul în care le cumpără la cea mai mare dimensiune. Dar daca te uiti la costul per unitate, de multe ori dimensiunea de mijloc va oferi cea mai bună valoare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole