Cele mai importante jucării sexuale din 2015  

 

2015 a fost un an important: plin de dezbateri electorale, schimbări de guvern, s-au încheiat tratate de înțelegere climatică și lumea s-a certat pe culoarea unei rochii. Dar cele mai multe lucruri s-au întâmplat în domeniul jucăriilor sexuale. Jucăriile pentru adulți au penetrat piața mainstream și s-au mulat cu ușurință pe toate nevoile oamenilor influențați de fricțiunile sociale. Haideți să nu o mai frecăm și să vedem care sunt cele mai importante jucării ale anului 2015.

 vibrator atasat de telefon

1.Vibratorul atașat de telefon

 

IZIVIBE a anunțat un nou accesoriu pentru smartphones: o carcasă din silicon medicinal de care este atașat un vibrator care răspunde la… vibrațiile telefonului. Ideea nu este totuși chiar atât de bună pentru că putem culege tot felul de baterii și infecții de pe vibratorul murdar. Dar este un început.

2.Arheologii au descoperit un dildo din secolul 18

 

Arheologii polonezi au adus istoria la viață când au descoperit o jucărie sexuală în orașul antic Gdansk. Dildoul din secolul 18 a fost descoperit într-o toaletă. Probabil proprietarul l-a scăpat și a uitat de el. Istorie!

3.Armele au fost înlocuite de dildouri

 

Trebuie specificat de la început că acest lucru s-a întâmplat în SUA. Iar povestea sună cam așa: un tip, încercând să mai destindă discuția despre controlul armelor, a photoshopat armele din mâinilor iubitorilor de focuri mânioase, înlocuindu-le cu dildouri. Evident țintele au fost principalii lideri republicani.

4.Cel care a distrus o vânzare de prăjituri

 

Autoritățile au confirmat că o vânzare de prăjituri din Glaslow a fost închisă deoarece într-una dintre prăjituri era o jucărie sexuală. Treaba devine mai tristă atunci când afli că banii erau strânși pentru un orfelinat. Piratul care și-a ascuns jucăria nu a fost descoperit… încă.

 darth vader

5.Cele care l-au construit pe Darth Vader

O starletă porno inreprinzătoare l-a construit pe Darth Vader din jucării sexuale, jucării care au costat 3000 de dolari. Pentru nașterea lui Darth Vader au fost nevoie de: 200 de vibratoare, 10 palete pentru spanking, un bici, 2 rânduri de bile anale, un pumn de cauciuc și niște cizme. Sinceră să fiu, acesta este singurul mod prin care ar trebui sărbătorit noul episod Star Wars: The Force Awakens.

6.Vibratoare cu funcții noi

Primal hardware a lansat o nouă gamă de jucării numite „Ovipositors” care pun un ou de gelatină în tine. Pentru că de ce nu? Avem o veste proastă însă: lansatoarele de ouă gelatinoase se eliberează în ediții limitate pentru că dezvoltatorilor le este foarte greu sî confecționeze ouălele de gelatină. Dar nu-i nimic, iubitori de hentai cu caracatițe, acestea vor fi pe piață în curând.

7.Dildourile morbide

 

Presupun că fiecare suferă după  pierderea unei persoane dragi în mod diferit, însă cred că există o linie care desparte tristețea de prostul gust. Iar această invenție trece acea linie, din punctul meu de vedere. Acum poți costumiza vibratoare și dildouri ca acestea să fie umplute cu cenușa celui decedat. Se pare că în unele cazuri nu numai golul din suflet trebuie umplut.

8.Minioni

 

Anul acesta am fost apostrofați de creaturile galbene peste tot. De ce nu s-ar întâmpla asta și în pat. Chiar dacă au pornit ca jucării pentru copii… da.. nu pot termina propoziția asta. Niște lucruri ar trebui să rămână inocente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here