Intrebari si raspunsuri

Cand se stinge lumina…nu mai ai timp de intrebari, nu mai ai timp de temeri, nu mai ai timp de explicatii… Sau ai? Asta nu e bine, trebuie sa lamuresti totul, cat inca stai cu lumina aprinsa.
teen-sex-01-afEste ok sa te prefaci? Nu este in regula sa mimezi orgasmul. Daca partenerul tau va afla (si sunt sanse sa-ti smulga o confesiune la un moment dat), se va intreba mereu ce altceva i-ai mai ascuns. Atat viata noastra sexuala, cat si relatia in sine va avea de suferit. Daca nu ai orgasm nu inseamna ca nu te bucuri de sex. Intimitatea, senzualitatea si placerea fizica pot fi minunate si fara orgasm. Cand faceti sex, spune-i exact ce te excita: atingerile tandre, soaptele sexy, felul in care ii simti corpul. Trebuie sa stie ca te simti bine chiar daca nu ai orgasm. Pe de alta parte, daca se intampla des si stii si de ce, cu cat ii spui mai repede, cu atat mai bine. Daca ai nevoie sa fii atinsa intr-un anume fel, arata-i. Daca preferi o pozitie anume, spune-i.

Nu mai vrea sa facem sex. Cumpara o perdea de dus din plastic si o sticla de ulei pentru copii. Incalzeste uleiul cu apa calda si intinde perdeaua pe pat sau pe podeaua din sufragerie. Imprastie uleiul pe toata perdeaua si dezbracati-va. Sau, leaga-l la ochi. Stai pe o parte a patului si atinge-l cu degetele pe tot corpul. Ignora zona genitala cat mai mult timp. Cand il privezi de simtul vazului, celelalte simturi se vor ascuti.

Nu-mi place cum arat. Daca dai prea multa importanta felului in care arati si nu te mai poti bucura de sex, incearca sa folosesti in dormitor o lumina de culoare rosie, in loc de una obisnuita. Nu numai ca produce o ambianta sexy, dar si ascunde multe.

Si daca e prea mare? Pastrati un ritm lent cand el este deasupra si incercati sa alternati pozitiile. Pozitia “lingura”, cand stai intinsa pe o parte si el in spatele tau, este mai confortabila, pentru ca penetratia nu este atat de adanca. Daca durerea este foarte acuta sau persista, mergi la un control ginecologic.

Articolul precedentSeductie
Articolul următorPonturi erotice de prin tari exotice

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole