Femei care au stabilit recorduri mondiale pentru sex

Vorbim în fiecare zi despre femei puternice, despre femei care încearcă și reușesc să schimbe societatea, despre artiste fabuloase cu un talent debordant sau despre femei care încearcă să schimbe  felul în care corpul este privit. În schimb nu vorbim despre ceva mult mai practic, și anume despre femeile care fac sex, sau mai exact despre performanțele remarcabile în materie de sex. A venit timpul să vorbim și despre recodurile modiale, ce-i drept neoficiale, ale femeilor în acest domeniu.

orgasm

1.Cele mai multe orgasme la o singură partidă

 

În 2009, la un maraton de masturbare din Danemarca vaginul unei femei a avut parte de foarte mult exercițiu. Acesta deține recordul mondial ptru cele mai multe orgasme: 222 la o singură partidă de masturbare.

 

2.Cea mai multă spermă înghițită

 

Imaginați-vă o cafea mare de la Starbucks plină de lichid lipicios. Cam asta s-a întâmplat în Los Angeles când Michelle Monagham a obținut recordul pentru cea mai multă spermă înghițită. Acestea i-a fost scoase aproape 800 de mililitri de spermă din stomac.

 

3.Cei mai mulți parteneri în 24 de ore

 

O femeie are în medie 4 parteneri sexuali în timpul vieții. Dar u este cazul și pentru Lisa Sparks. Ea deține recordul mondial pentru cei mai mulți parteneri de sex în 24 după ce a făcut sex cu 919 bărbați în mai puțin de 12 ore la Eroticonul din Polonia în 16 octombrie 2004.

 

4.Biggest orgy

 

Unii oameni sunt cu siguranță destinați pentru a fi împreună. Iar acest lucru poate fi spus despre cei 500 de japonezi care  participat la cea mai mare orgie. Întâmplător aceasta a fost filmată și acum poate fi cumpărată în Japonia pentru aproximativ 40$. Restul, o pot găsi gratis pe internet.

Louise și Martine Fokkens

5.Cele mai bătrâne prostituate gemene

 

Cele mai bătrâne prostituate din Amsterdam, Louise și Martine Fokkens, două surori gemene, s-au pensionat în 2013 la 70 de ani. Acestea susțin că au avut mai mult de 355.000 de parteneri de-a lungul carierei.

 

6.Cel mai lung orgasm

 

Cel mai lung orgasm înregistrat obținut de o femeie este de 43 de secunde. Totuși, există o boală a stimulării genitale persistente care dă aproximativ 100 de orgasme pe zi unei femei. Numai că o boală care chiar îți poate strica viața nu este același lucru cu aproape 1 minut de orgasm.

 

7.Cei mai mulți copii născuți

 

Ce vă spune numărul 69. Recordul mondial pentru cei mai mulți copii născuți este deținut de rusoaica Valentina Vassilyeva care a născut 69 de copii. Ce-i drept nu i-a născut pe rând ci aceasta a avut 16 perechi de gemeni, 7 seturi de tripleți și 4 seturi de cvadrupli. Asta da performanță!

 

8.Cea mai bătrână prostituată

 

Cea mai bătrână femeie care practică cea mai veche profesie are 86 de ani. Aceasta nu numai că stabilește un nou record ori de câte ori se culcă cu un client nou (nr pentru cea mai bătrână prostituată care încă profesează) dar câștigă și foarte mulți bani. Ea cere pentru o oră 350 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *