De ce sa nu-ti faci griji in pat!

68Multe dintre noi nu adoram ideea de a sta goale in fata unei persoane. Chiar si manechinele au zile in care se cred grase. Stresul nesigurantei poate ingreuna viata sexuala a femeii. Si femeile sunt creative cand vine vorba de facut idei si griji. Dar ghici ce? Nici barbatii nu sunt mai prejos, dar nici nu se gandesc la lucrurile care te streseaza pe tine imaginar.

Daca crede ca am coapsele prea mari? Fetelor, nici macar nu se uita la ele. E mai interesat de ce intre ele. El nu iti inspecteaza celulita sau alte probleme ale pielii, ochii lui sunt pe premiu, crede-ma.

Crede  ca sanii mei sunt prea mici? dragelor, el e asa de fericit ca i se da voie sa ii atinga, incat nu se gandeste la asemenea lucruri. In plus, sanii sunt magici pentru orice barbat aproape, toate formele si marimile sunt sexi pentru el.

Ii place lenjeria mea? Da, nici nu se gandeste la ce brand e. Majoritatea femeilor se imbraca pentru iubitii lor, deci daca e ceva ce sugereaza sex, se va simti norocos.

Crede ca sunt destul de sexi? Asta este clasica. Daca nu te-a gasit sexi, inseamna ca nu ar ajunge in pat cu tine. daca e in pat cu tine, inseamna ca esti destul de sexi pentru el.

Oare crede ca sarut bine? Nu stiu despre cei gay, insa majoritatea barbatilor par neexperimentati la sarut. Ceea ce inseamna ca nu prea stie diferenta intre unul bun si unul rau. In plus, daca te saruta, inseamna ca nu e nefericit de rezultate!

Crede ca miros urat? Nu, nu crede. Doar daca ai o infectie, ceva, in rest, orice aroma pe care o ai cand ei sunt excitati – daca ai una – e facuta sa il atraga. Nu te mai ingrijora. Aroma unei femei sanatoase, curate, este sexi.

Crede ca sunt buna in pat? Daca esti un star in pat, da. Daca nu, ideea nici nu ii apare in minte. Va prins in placerea sa si a faptului ca face sex diseara.

Ii place cum m-am epilat? Daca nu ai un tufis acolo, este foarte ok. Unii barbati prefera diferite modele, insa toti sunt incantati ca nu e nevoie de un GPS pentru a ajunge acolo. Si nici nu li se incurca in dinti parul.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole