Cantecul sufletului – Totul este legat de viata – iubirea inseamna totul

Cantecul sufletului – Totul este legat de semnalul meu

Cat de multa pace si bucurie pot aduce in viata mea, astazi?

Cate ganduri de iertare, apreciere, satisfactie, acceptare si intrebari pot gandi? Cate ganduri de lipsa, descurajare, frustrare si ingrijorare pot elibera? De cate ori, cand observ o tensiune in corpul meu, imi pot permite sa ma relaxez si sa stiu ca totul este bine?

Fiecare gand pe care-l gandesc este parte a unui semnal pe care-l trimit in continuare spre lume, spre ceruri, spre cosmos. Prin Legea Atractiei, acest semnal este potrivit si returnat mie sub forma evenimentelor, circumstantelor si oamenii din viata mea zilnica. Un semnal predominant de pace, bucurie imi va aduce circumstante pline de pace si bucurie. Daca semnalul meu este in principal nefericit si negativ, ma pot astepta la mai mult din acelasi lucru.

Viata nu ma rasplateste pentru cat de buna sau rea sunt, cat de indatoritoare sau nu sunt – altfel, lucrurile rele nu s-ar intampla NICIODATA oamenilor buni si vice-versa. Viata raspunde la un lucru de baza: semnalul meu.

Cu aceasta intelegere a intamplarii lucrurilor, a orchestrarii evenimentelor, stiu acum unde sa-mi concentrez eforturile. Schimbarea imi apartine.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole