Baietii spun lucruri trasnite!

611Nu o sa ma prefac ca inteleg totul despre barbati. Ei raman inca un mister pentru mine si nu am de ales decat sa ii iubesc pentru asta. Dar uneori, ei spun lucruri care ne lasa fara cuvinte sau care ne amuza teribil. Asa ca am adunat cateva dintre lucrurile cele mai ciudate pe care tipii le pot spune si care ne fac sa ne gandim: la ce i-a fost capul? Daca ai vreo idee, te rog amuza-ne si pe noi si lumineaza-ne, pentru ca nu stim.

„Cand am fost in pat cu un tip cu care abia ma cuplasem pentru prima oara mi-a zis ca ultima lui prietena a avut un corp trasnet rau. Si ma rog, de ce as vrea sa stiu asta?…”

„Vreau sa iti ling cotul.”

„Un foarte bun prieten si fost iubit mi-a spus odata ca nu am deloc ambitie. Atunci, eram pe pat odihnindu-ma dupa o operatie majora, am suferit o cadere in primul an de facultate si eram foarte deprimata. Acel tip este acum manager la o firma de curierat si nu si-a terminat facultatea.”

„Esti asa de draguta incat ar trebui sa ti se puna o burqa pe tine.” (burqa fiind vestmantul femeilor musulmane)

„Un tip m-a intrebat daca poate sa ma tunda. Ceee???? Am spus nu si am taiat-o de acolo.”

„Daca slabesti 8 kilograme, m-as intalni cu tine.”

„ O data, dupa ce  m-am culcat cu unul dintre primii mei iubiti, el a spus ca s-a gandit la Jared Leto tot timpul… ”

„Un tip mi-a spus ca fosta lui prietena a fost violata de un strain si ea tot a vrut sa faca sex, asa ca el de ce sa o refuze? Aceeasi persoana a fost cea care s-a despartit de mine pe o barca…”

„L a cina aniversarii de un an de relatie, un fost iubit mi-a spus ca viziunea lui pentru noi doi, in viitor, era sa ne cuplam iar cand vom fi batrani si partenerii nostri vor fi murit.” Bleah.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole