Trimite un articol

Trimite un articol

De ce sa scriu pentru LoveSite?
Simplu: pentru ca iti creste notorietatea. Oamenii afla de tine, te citesc, unii te critica, altii te apreciaza si te recomanda. A oferi o informatie valoroasa pentru dezvoltarea unei afaceri iti poate aduce prieteni, oportunitati, bani, sau toate la un loc.

La fiecare articol publicat pe site, noi iti postam un link spre biografia ta care contine o fotografie personala, o prezentare a ta si/sau a companiei si un link catre pagina ta web si/sau o adresa e-mail. Articolele de pe LoveSite au o sectiune de comentarii unde poti participa la discutiile despre articolul tau.

Ce ne intereseaza?
Deci te-ai hotarat sa „lucrezi” la propriul tau brand! Alege un subiect care iti place si te intereseaza. Propune articole impartasind celorlalti cunostintele si experienta ta sau dezvolta in articole subiecte propuse de autorii LoveSite ! Fa sugestii la articolele care s-au scris deja.

Cum sa scriu un articol?
Pentru a scrie un articol, LoveSite iti propune un ghid orientativ despre cum ar trebui sa arate. Nu trebuie neaparat sa tii cont de toate aceste conventii. De multe ori, oamenii au doar cateva minute de oferit, dar o mica contributie ajuta mult.