Tendințe machiaj 2017

Pentru a ne pune în evidență frumusețea, astăzi vom vorbi despre tendințele care nu vor fi reprezentate în mod anul viitor, dintr-o varietate de motive. În același timp, vă vom prezenta câteva tendințe noi care sunt susceptibile de a deveni extrem de populare în 2017.

Sprâncene naturale

În loc de sprâncene ideale confecționate cu un contur perfect, sprancene naturale, cu un indiciu de neglijență, vor fi populare în 2017.

nuante naturale

Rujuri lucioase în loc de cele mate

Era rujurilor mate se apropie de sfârșit. Stiliștii celebri au ajuns la concluzia că nuanțele mate arată prea nenatural și îmbătrânesc. Rujurile sidefate și lucioase le vor lua locul în 2017, ceea ce fac buzele voluminoase și seducătoare.

rujuri

Farduri îndrăznețe în loc de cele neutre

Nuanțele de maro, bej și piersică vor dispărea în 2017, le iau locul nuanțele îndrăznețe.

rduri

Sezonul următor este timpul de farduri ultra-luminoase.

Toate tipurile de contur pe care multe fete și make-up artiști le adora atat de mult vor drumul la tonul natural uniform în noul sezon. Pentru machiajul de zi cu zi este mai bine să folosiți o cremă cu o textură ușoară, pudra translucida si fard de obraz roz.

fara contur

Nuanțe pastelate în loc de culori tari

Nuanțele îndrăznețe, care au făcut o revoluție în lumea coafurii își pierd treptat poziția. În 2017, culorile aprinse vor fi înlocuite cu nuanțe pastelate, care sunt cele mai potrivite pentru culoarea naturala a parului. Singura excepție o fac nuanțele de cireș, deoarece orice interpretări ale acestei culori vor fi la modă anul viitor.

culori par

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *