Sms-uri amuzante online – Mesaje si sms-uri haioase pentru status – Sms-uri haioase online gratuite

Mesaje amuzante de trimis prietenilor, sms-uri haioase online, mesaje gratuite, mesaje amuzante pentru status, sms-uri si mesaje haioase pe internet.

Am fost arestat pentru port ilegal de frumsetze şi trafic de inteligentza …am fost născut la cererea femeilor …când m-am născut am fost scos la licitatzie şi am câştigat milioane de $. iar în momentul de fatza sunt printz al femeilor!

Fetele sunt ca internetul. Toate domeniile interesante sunt luate deja. Un prieten bun e ca un sutien: greu de găsit. confortabil. sprijinitor. te ţine strâns. şi întotdeauna aproape de inima ta.

Iubirea e un sărut furat un zâmbet inocent o îmbrăţişare pătimaşă… şi un suflet smuls din piept.

Parfumul reprezintă sentimentele florilor. Adevărata prietenie este asemenea unui trandafir: nu-i realizezi frumuseţea până când nu se ofileşte…

Dacă în drumul tău spre fericire vei suferi plânge munţilor nu plânge omului căci compătimirea lui e o ironie amară.

Vreau să îţi simt gustul…vreau să muşc din tine…să tremuri când te ating. te vreau mai mult decât orice…Snickers!!!

Îmi aduc aminte cum a fost prima oară… M-am aşezat pe spate. şi încet încet am simţit o înţepătură. de unde a ieşit sânge cu o substanţă gălbuie. Tu mai întrebat dacă mă doare. iar eu. cu ochii în lacrimi. am zis că nu. dar până la urmă n-am mai putut s

În lumea asta există 2 tipuri de personae: EU şi persoane care şi-ar dori să fie ca mine

De ce câinii sunt mai buni ca femeile: te ascultă când ţipi la ei; nu fac cumpărături; orice tip poate avea un câine care arată bine.

Tânără. drăguţă .blondă. sexy. fără obligaţii. 90-60-90. picioare 1.20 m. plină de viaţă. pătimaşă. exotică. misterioasă. amatoare de senzaţii tari. vând camion.

Fără dragoste suntem orfani de toate. fără pasiune. suntem ca o moară de vânt spânzurata în vid!

Un duh mi-a promis 3 dorinţe. Eu i-am spus că nu vreau 3 nici măcar două ci una singură: Mi-aş dori să te am pe tine!

Toate zilele sunt nopţi până te văd iar nopţile strălucesc că zilele când te visez…

O persoană pe care o iubeşti reprezintă o extensie a ta. Fără ea nu eşti complet. aşa că te rog să ai grijă de tine pentru că nu vreau să pierd o parte din mine.

Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiţi. Unii au răspuns că bogăţia. alţii – celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primut SMS-ul de la tine. Am zâmbit şi am răspuns că pe mine asta mă face fericit.

Am primit o scrisoare de la Romtelecom. de la Electrică. de la Primărie. dar nu şi de la tine. Păcat. pentru că scrisorile de la tine le apreciez cel mai mult.

Tu mă faci să râd tu mă faci să plâng tu mă faci să simt că trăiesc. tu mă faci să iubesc!

Iartă-mi ochii pentru că te admira Mi-ai furat inima te-am văzut eu Fă-mă ciudat sau nebun dar de câte ori inima-mi bate numele tău eu îl rostesc!

Vorbesc cu canapeaua şi flirtez cu televizorul. Dă-mi un mesaj înainte să încep să fac avansuri frigiderului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *