5 moduri eficiente de a-ti impresiona prietena

prietena

Obtinerea unei prietene poate fi usoara, dar pastrarea ei nu este o sarcina usoara deloc. Potrivit unor persoane, "nu cauta sa intelegi o femeie...iubeste-o asa cum este ea", cu conditia sa stii cateva lucruri. Mai jos sunt cateva metode testate pentru a-ti impresiona iubita.

1. Arata-i dragostea

O iubesti, dar poate ca nu stie asta. Ce trebuie sa faci este sa-i spui ca ai sentimente pentru ea. Trebuie sa fii foarte bun in a-ti exprima dragostea pentru ea. Dragostea ta nu va avea importanta daca nu ai nicio idee despre cum sa o exprimi. Deci, ar trebui sa-i reamintesti mereu ca o iubesti. Sa o faci sa simta ca este speciala pentru tine.

2. Cumpara-i cadouri

Tuturor ne plac cadourile si fetele nu fac exceptie. Asigura-te ca stii ce ii place cel mai mult si apoi cumpara lucrul potrivit. Deci, tot ce trebuie sa faci este sa mergi la magazin si sa iei un cadou pentru ea. Poate fi un colier sau alte lucruri. Sentimentul din spatele cadoului va face fata cu adevarat fericita. Dar daca ai un buget restrans, poti sa-i cumperi cel putin ceva ieftin care ii place cel mai mult, cum ar fi flori sau ciocolata.

3. Surprinde-o

Cele mai multe fete doresc surprize. O poti surprinde in multe feluri. De exemplu, poti merge la ea acasa sa o vezi fara sa o informezi in prealabil. In afara de asta, poti trimite cateva flori la adresa ei. O alta modalitate de a o surprinde este sa o duci la o cina romantica.

4. Respect-o

Respectul reciproc esential daca doriti sa va dezvoltati relatia. De fapt, trebuie sa oferi respect prietenei tale daca vrei sa-i castigi dragostea. In acest fel ea te va iubi mai mult. Ceea ce trebuie sa faci este sa-i respecti viata, deciziile si sentimentele. In schimb, veti obtine acelasi lucru.

5. Ascult-o

Celor mai multor fete le place sa vorbeasca. Prin urmare, ar trebui sa ai urechi bune. Asigura-te ca esti numai urechi cand iti spune ceva. Trebuie sa o asculti. Daca ea descrie unele dintre problemele ei, asigura-te ca ii dai sfaturi pentru rezolvarea acestor probleme. Tini minte ca vorbind unul cu celalalt va face legatura dintre voi si mai puternica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *